Ένα σύγχρονο εκτροφείο...

kennel1Σε μικρή ηλικία μας καλλιεργήθηκε η ανάγκη δημιουργίας ενός σύγχρονου εκτροφείου, το οποίο θα μπορούσε να φιλοξενεί ανά πάσα στιγμή μεγάλο αριθμό από σκυλιά, δικά μας και μη. Συνθήκες φιλοξενίας έπρεπε να είναι, και πάντα θα είναι, μοναδικές στη χώρα που ζούμε - γύρω από το θέμα υγιεινής και ασφάλειας.

Μαζί με τη φιλοξενία αυτή έπρεπε να τρέχουν επιτυχώς και οι παράλληλες δραστηριότητες στο τομέα, που δεν είναι άλλες από τη φροντίδα, περιποίηση, εκπαίδευση, και διαμονή σε υγιέστατους χώρους για τα σκυλιά - συντρόφους μας.

Εξάλλου, μαζί με τις φιλικές συμβουλές μας, αυτές είναι και οι μοναδικές υπηρεσίες που παρέχει το sirividi kennels προς όλους εσάς, μέχρι και σήμερα.

 

kennel2Με τέτοια δεδομένα στο χέρι, ολοκληρώθηκε η κατασκευή του εκτροφείου μας στα μέσα του 2008, έργο που διάρκεσε περίπου 2 χρόνια και τα αποτελέσματα είναι εμφανή. Οι μεγάλες σε βαθμό απαιτητικές ανάγκες για την υλοποίηση των όλων πιο πάνω, δέχονται της θετικής αντανάκλασης των υπηρεσιών που προσφέρει σήμερα το Sirividi Kennels, που είναι αδύνατο να διατυπωθούν σε οποιοδήποτε χαρτί ή εικόνα. 

Η συντήρηση και η συνέχιση ενός τέτοιου έργου, μας οδήγησε στην ανάγκη δημιουργίας εμπορικής εταιρείας. Η εταιρεία μας τώρα αγκαλιάζει άρτιο προσωπικό το οποίο έχει τις ανάλογες τεχνογνωσίες και δυνατότητες για οποιοδήποτε θέμα μπορεί να απασχολήσει ένα σκυλί στο εκτροφείο μας.

 

 

 


 

   
Greek English French German Italian Russian Serbian Spanish Turkish
   
Facebook Image
   

Αναμνήσεις...  

YiallouraPS

   

Στο Κυνήγι...  

   

Κτηνιατρικά Θέματα  

   
© SIRIVIDI KENNELS - 23 Χρόνια Εκτροφειο Ιχνηλατών !!