Ένα εκτροφείο πρότυπο...

Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται μόλις έξω από τη Παραμύθα Λεμεσού, σε μια πολύ ήσυχη περιοχή πεδιάδων περιτριγυρισμένη από την κάθε εποχιακή ομορφιά της φύσης, απομακρυσμένη από κάθε πόλης θορύβους και αρνητικά στοιχεία προς τον άνθρωπο και τα σκυλιά του. Το εκτροφείο διαθέτει εκτός από τις συνηθισμένες κλίνες και τις κλίνες πολυτελείας για τα σκυλιά μας, εξωτερικούς φυσικούς πράσινους κήπους για σκοπούς εκπαίδευσης και προετοιμασίας αγώνων μορφολογίας, ειδική πισίνα για σκοπούς εκγύμνασης σε περιπτώσεις ανάγκης, στεγασμένους χώρους ιδανικούς για όποιες κακοκαιρίες κάθε εποχής, ειδικός χώρος περιποίησης σκυλιών, και όχι μόνο.

Πέραν των πιο πάνω, διατίθεται επίσης και ειδικός περιφραγμένος χώρος περιμετρικά του εκτροφείου για σκοπούς εκγύμνασης λαγόσκυλων στο κυνήγι του λαγού.

 

Οι γραφειακοί μας χώροι που βρίσκονται στις κάθε άκρες του εκτροφείου, είναι όλοι εφοδιασμένοι με το κατάλληλο εξοπλισμό για κάθε ανάγκη πληροφορικής, εκπληρώνοντας έτσι τις όποιες απαιτήσεις μας στο τομέα αυτό. Οι γραφειακοί χώροι είναι επίσης δια-δικτυωμένοι ηλεκτρονικά, προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα πρόσβασης σε υπολογιστές, τηλεομοιότυπα, εκτυπωτές, ασύρματο διαδίκτυο σε όποιο μέρος του εκτροφείου

Όπως καταλαβαίνετε, έχουμε φτιάξει ένα εκτροφείο πρότυπο για όποια καινούργια δημιουργία στο είδος του. Εκτός από την πολυτέλεια και καθαριότητα σε βαθμούς κλινικής υγιεινής, θα ήταν μεγάλο σφάλμα μας εάν παραβλέπαμε το θέμα της ασφάλειας και προστασίας από κάθε ενόχληση.

Γι' αυτό και είμαστε ενισχυμένοι με ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας και παρακολούθησης, σε ολόκληρο το 24ωρο. 

Με τα πιο πάνω δεδομένα για προϋποθέσεις, έχουμε φτιάξει ένα φρούριο ασφαλείας για κάθε διαμονή, εκπαίδευση, ή όποια υπηρεσία μας προς τα σκυλιά.

Έτσι αξίζει σε αυτά, και ευχή μας είναι να το απολαύσετε.

 


 

   
Greek English French German Italian Russian Serbian Spanish Turkish
   
Facebook Image
   

Αναμνήσεις...  

YiallouraPS

   

Στο Κυνήγι...  

   

Κτηνιατρικά Θέματα  

   
© SIRIVIDI KENNELS - 23 Χρόνια Εκτροφειο Ιχνηλατών !!