Πάντα σε εγρήγορση...

Το απαραίτητο προσόν σε κάθε βιογραφικό για όλα τα παιδιά στο Sirividi Kennels

 

 

staff1Το ανθρώπινο δυναμικό στο εκτροφείο μας απαρτίζεται από τρείς ομάδες βασικές για τις υπηρεσίες του εκτροφείου μας , άλλα και παράλληλα για την καθημερινή συντήρηση του.

Η πρώτη ομάδα αποτελείται από τους επικαλούμενους - από εμάς, συντηρητές. Αυτοί είναι υπεύθυνοι για τη συντήρηση ολόκληρου του εκτροφείου και για να παρέχουν καθαριότητα σε όλους τους χώρους μας, ιδιαίτερα σε αυτούς της διαμονής των σκυλιών. Βγάζουν καθημερινά τα σκυλιά για βόλτα στους περιφραγμένους κήπους, περιποιούνται τα σκυλιά με λούσιμο - κούρεμα και από-παρασίτωση, και αναφέρουν τα πάντα απευθείας στη διεύθυνση.

Η δεύτερη ομάδα ασχολείται αποκλειστικά με εκπαιδεύσεις κυνηγετικών σκυλιών, όποιας ηλικίας. Εφαρμόζει καθημερινά πρωινές και απογευματινές εξορμήσεις, σε περιφραγμένα και βουνό, μαζί με έμπειρα σκυλιά στο κυνήγι του λαγού. Αυτή για μας είναι η ομάδα δράσης, αφού δεν επηρεάζεται ποτέ από άσχημες καιρικές συνθήκες, οι εκπαιδευτικές εξορμήσεις εφαρμόζονται καθημερινά ανεξαρτήτου καιρού.

Η τρίτη και τελευταία ομάδα αποτελείται από τα διευθυντικά στελέχη. Αυτή, πέραν των επιχειρηματικών υποχρεώσεων, ασχολείται επίσης με το θέμα ξενοδοχείου – διαμονής, και με οποιασδήποτε μορφής εκπαίδευσης (βασικής υπακοής, καθήκοντα προτασιας).

staff2

 Η εργοδότηση στο sirividi kennels είναι ευχάριστη, αφού η ζωή με τα σκυλιά είναι γεμάτη συγκινήσεις. Έχουμε καταφέρει να μετατρέψουμε το επάγγελμα σε ένα όμορφο συναίσθημα, αφού η κάθε μέρα είναι γεμάτη με διαφορετικές εκπλήξεις. Το προσωπικό εδώ συμπεριφέρεται σαν μια ομάδα με μέλη ίσης μεταχείρισης, και ο καθένας από εμάς είμαστε απλά ένας συμπαίκτης, ανεξαρτήτου ευθύνης, που συμβάλει εξίσου το ίδιο στην επιτυχία του εκτροφείου μας.


 

   
Greek English French German Italian Russian Serbian Spanish Turkish
   
Facebook Image
   

Αναμνήσεις...  

YiallouraPS

   

Στο Κυνήγι...  

   

Κτηνιατρικά Θέματα  

   
© SIRIVIDI KENNELS - 23 Χρόνια Εκτροφειο Ιχνηλατών !!