Η διαμονή...

Η διαμονή του πολύ-αγαπημένου μας σκύλου – συντρόφου, σε όποιο τύπο ξενοδοχείου σκύλων, έχει γίνει πραγματικά μεγάλο θέμα άγχους για κάθε ιδιοκτήτη. Και όλο αυτό φυσικά δικαιολογημένα, αφού έχουμε όλοι σχεδόν ακούσει ανατριχιαστικές ιστορίες με θέμα την ακαθαρσία και έλλειψη υγιεινής, φύλαξης και εξάσκησης, από διάφορα εκτροφεία στο παρελθόν. Οι ελλείψεις απαραιτήτων ανέσεων και υγιεινής, μπορεί να προκαλέσουν ασθένειες σε οποιοδήποτε σκύλο, και μάλιστα να εκδηλωθούν σε οποιοδήποτε μεταγενέστερο στάδιο, πράγμα που μπορεί να κάμει ακόμη δυσκολότερη τη θεραπεία τους.

Άλλωστε, δεν νομίζω να είχε κανείς από εμάς ξέγνοιαστες διακοπές έχοντας στο μυαλό του και τη παραμικρή αμφιβολία για την ακεραιότητα του ξενοδοχείου σε τέτοια θέματα υγιεινής και ανέσεων.

Οι απαιτήσεις μας.

εγώ πληρώνω, εγώ απαιτώ, και οι απαιτήσεις μου είναι ανάλογες....................

sk7Δικαίωμα έχει για μας ο ιδιοκτήτης στη κάθε του επιθυμία, άλλωστε ανάλογης απαίτησης θα είχαμε κι εμείς για τα δικά μας σκυλιά. Όλοι μας ζητούμε 24ωρη φύλαξη από μόνιμο προσωπικό, καθαρούς χώρους σε βαθμό κλινικής υγιεινής, χώρους εξάσκησης και παιχνιδιού σε όμορφο περιβάλλον, για να γίνεται το λιγότερο αισθητή η απουσία μας προς αυτά. Απαιτούμε επίσης σωστή διατροφή καθ' όλη τη διάρκεια της διαμονής, ευκολίες μεταφοράς για παράδοση, και ιατρική φροντίδα/περίθαλψη οποιαδήποτε στιγμή σε ιατρείο της δικής μας επιλογής όποτε χρειαστεί. 

Στο Sirividi Kennels, Θεωρούμε ιδιαίτερη ευθύνη τη διαμονή του σκυλιού σας στο εκτροφείο μας, και δίνουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας για τη δική σας, και του σκύλου σας, ικανοποίηση. Ο κάθε φιλοξενούμενος θεωρείται σαν μια ξεχωριστή προσωπικότητα για εμάς, και τυγχάνει ανάλογης φροντίδας και περιποίησης.

Το ξενοδοχείο μας παρέχει τις ακόλουθες ανέσεις για τα σκυλιά σας:

  • 24ωρη φύλαξη από μόνιμο προσωπικό.
  • Απόλυτα καθαρούς και κτηνιατρικά/υγειονομικά ελεγμένους χώςρους διαμονής.
  • Ισορροπημένο διατροφικό πρόγραμμα.
  • Προστασία από όποιες κακές καιρικές συνθήκες και όμοιους εξωτερικούς παράγοντες.
  • Καθημερινό πρόγραμμα εκγύμνασης και παιχνιδιού στους κήπους μας.
  • Περιποίηση και φροντίδα.
  • Ιατρική περίθαλψη και φροντίδα, όλο το 24ωρο.
  • Ειδικά δωμάτια με κλιματισμό και θέρμανση.
  • Κάτοικων παραλαβή και παράδοση.
  • Επικοινωνία μαζί μας ΟΠΟΙΑ ώρα του 24ωρου.

Οι παροχές μας μετατρέπουν τη διαμονή του σκύλου σας σε διακοπές, κάνοντας έτσι τις δικές σας ακόμη πιο ξέγνοιαστες.


 

   
Greek English French German Italian Russian Serbian Spanish Turkish
   

Αναμνήσεις...  

YiallouraPS

   

Στο Κυνήγι...  

   

Εκπαιδευτικά     
© SIRIVIDI KENNELS - 23 Χρόνια Εκτροφειο Ιχνηλατών !!