Οι δικές σας ανάγκες...

Τα αδέσποτα σκυλιά έχουνε κατακλύσει κάθε γωνιά της χώρας μας και όχι μόνο, παρατημένα χωρίς ιδιοκτήτη και φροντίδα, νηστικά, άρρωστα, και αδιάφορα από τα βλέμματα των κάθε περαστικών. Και όλο αυτό οφείλεται κυρίως στο ανθρώπινο λάθος από μια λανθασμένη επιλογή σκύλου ή κουταβιού; μη λαμβάνοντας υπόψη τις προσωπικές μας ανάγκες, ή μη γνωρίζοντας τα κύρια χαρακτηριστικά της κάθε φυλής.

Ποτέ δεν πρέπει να επιλέγουμε ένα σκύλο βάση της διασημότητας της φυλής του, ή ακόμα της εξωτερικής του ομορφιάς, χωρίς να έχουμε σαν κριτήριο τις δικές μας προσωπικές ανάγκες. Για παράδειγμα δεν μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις εργασίας από ένα αγγλικό μπουλντόκ, αλλά ούτε και φύλαξη – προστασία από ένα μικρόσωμο τσιχουάουα. Αυτού του είδους οι λανθασμένες επιλογές σίγουρα καταλήγουν σε προβλήματα σχέσης μεταξύ ιδιοκτήτη και σκύλου, και πάντα αυτός που θυματοποιείται και μένει εγκαταλειμμένος είναι ο σκύλος μας, που ίσως, για κάποιον άλλο συνάνθρωπο με διαφορετικές ανάγκες, θα ήταν ο τέλειος σύντροφος.

 

Η επιλογή σας...

Φυλές υπάρχουν εκατοντάδες και εμείς μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με οποιαδήποτε, είτε μέσω του εκτροφείου μας είτε μέσω εισαγωγών από το εξωτερικό. Οι ανάγκες του καθενός μας είναι πολύ μικρότερες σε αριθμό, πράγμα που ορίζει τους κανόνες σαν σωστή επιλογή σκύλου; δηλαδή πρώτα καθορίζουμε τις ανάγκες μας και τις απαιτήσεις μας προς το σκύλο, και μετά βρίσκουμε φυλές με κατάλληλα προσόντα που να πληρούν αυτά τα ζητούμενα.

 Στο Sirividi Kennels...

 Το εκτροφείο λειτουργεί σαν προσωπικός σας σύμβουλος στο θέμα σωστής επιλογής, βάση πάντα των δικών σας προσωπικών στοιχείων, που θα χρησιμοποιήσουμε εμείς σαν κριτήρια για να περιορίσουμε στην επιλογή των διαθέσιμων φυλών. Εσείς απλά προμηθεύσετε μας με τα σχόλια στα πιο κάτω θέματα, και εμείς, κατόπι μελέτης, θα βρούμε τις κατάλληλες φυλές και γένος ακριβώς στα μέτρα σας.

  • - Χρησιμότητα (συντροφιά, φύλαξη, είδος κυνηγίου)
  • - Μέγεθος
  • - Τρίχωμα
  • - Χρώμα
  • - Φιλικότητα με παιδιά
  • - Χρόνος αφιέρωσης μας για άσκηση, περπάτημα
  • - Χώρος διαμονής
  • - Οικογενειακά σας στοιχεία (Μέλη, ηλικίες)
  • Άλλα κατοικίδια στο σπίτι σας

Στα σκυλιά μας διενεργείται πάντα έλεγχος για παρουσία σοβαρών ασθενειών όπως λεϊσμανίαση, ερλιχίωση, και ο ιδιοκτήτης έχει πάντα το δικαίωμα ελέγχου καλής κατάστασης και υγείας του καινούργιου σκύλου προτού φύγει από το εκτροφείο μας.


 

   
Greek English French German Italian Russian Serbian Spanish Turkish
   
Facebook Image
   

Αναμνήσεις...  

YiallouraPS

   

Κτηνιατρικά Θέματα  

   
© SIRIVIDI KENNELS - 23 Χρόνια Εκτροφειο Ιχνηλατών !!